Miks hakkasin blogi kirjutama?

Esimese asjana otsustasin kirja panna põhjused, miks ma hakkasin 30-ndates aastates mehena elus esimest korda avalikku blogi kirjutama. Peamiselt oli see ajendatud kahest suurest probleemist, mida ma loodan kirjutamisega leevendada.

Esiteks. Pärast seda, kui investeerimismaailm mind 2016/17 aastavahetuse paiku endasse neelas, olen igapäevaselt lugenud erinevaid investeerimis- ja rahateemalisi blogisid nii Eestist kui ka välismaalt. Sealt olen saanud palju häid ideid ning üritanud mõningaid ka ise seejärel ellu viia.

Kahjuks on eriti Eesti blogide “kuldaeg” vist möödumas, sest paljud kirjutajad on jätnud oma tegevuse unarusse. Seetõttu tulin mõttele, et blogides kondamise ja lugemise kõrvalt võiks hakata ka oma mõtteid kirja panema, sest äkki on kusagil veel minusuguseid, kes saavad ka teiste tegemistest inspiratsiooni.

Teiseks. Aktiivselt viimased pool aastat igast võimalikust kanalist infot ammutades on tekkinud peas väga palju mõtteid, mis mõned digimuutuvad aeg-ajalt ka tegudeks, kuid paljud kahjuks kaovad sinna, kust nad tulid. Kuna ka minu põhitöö üheks osaks on kirjutamine, siis sobib mulle see eneseväljendusviis rohkem kui näiteks teiste inimestega näost-näkku suhtlemine.

Blogi tundub minu jaoks ideaalne viis, kuidas saaks oma mõtteid korrastada ning neid talletada, et hiljem paremate ideede juurde ehk tagasi tulla ja neid teoks teha. Paljude mõtetega on ka selline asi, et peas keereldes tunduvad nad suurepärased, kuid kirja pannes ja üle lugedes märkab kohe mitmeid vajakajäämisi.

Eesmärk. Plaan on mitte lasta blogil jääda üksnes kuukokkuvõtete raporteerimise tasemele, vaid tekitada koht, kus oma mõtted kirja panna ja peas uutele ideedele ruumi teha.

Avaldas Elunaut

Kontakti saab minuga e-maili aadressil tasane.investor@gmail.com.

Kommenteeri