Podcastid – minu lemmikmeedium! Täiendasin nimekirja!

Täiendasin taaskord Tasase Investori tarkusetoa lingikogu ning panin kirja oma lemmipodcastid, mis iganädalaselt minu kõrva jõuavad.

TARKUSETUPPA koondan ma oma investeerimisalaste teadmiste ammutamise allikaid ning selle teemaga seonduvaid meelelahutuslikke materjale.
Tarkusetoa esmaseks eesmärgiks on näidata blogi lugevatele investeerimishuvilistele, kust mina oma infot ammutan. Tore, kui keegi leiab enda jaoks midagi uut ning põnevat. Teine ja üsnagi egoistlik eesmärk on koguda enda jaoks kogu info ja vajalikud lingid mugavalt kokku.

Ma olen täielik podcast junkie ning igapäevaseid tegemisi tehes on mul klapid pidevalt kõrvas. Kuulan saateid 2x kiirendusega, mis võimaldab info kiiremini kätte saada. Kui on mind väga huvitav teema, siis teinekord kuulan kindluse mõttes saate teistkordselt üle, kuid põhimõtteliselt olen 2x kiirusega ennast ära harjutanud.

Tänu podcastidele on väga mõnus teha pikki mitmetunniseid jalutuskäike ning rattatiire, mis vanasti olid kohati üsnagi tüütud. Praegu ei tundu enam 15 km jalutuskäik poodi ajaraiskamisena vaid võimalusena ennast täiendada ja uut infot hankida.

Minu jaoks on podcastid lemmik viis investeerimisteemadega ja päevapoliitikaga kursisolemiseks, kuna tööl pean nagunii pidevalt istudes arvutiekraani passima. Vabal ajal tahan ennast liigutada ning samal ajal ka targemaks saada – podcastid annavad selleks ideaalse võimaluse.

NB! Tegemist on täielikult minu subjektiivse arvamusega. Ma ei kutsu kedagi üles siin lehel esile toodud infot tarbima, selle järgi tegutsema või sealt midagi ostma.

Avaldas Elunaut

Kontakti saab minuga e-maili aadressil tasane.investor@gmail.com.

Kommenteeri