Tuli kätte see hetk, kui peab täiega gaasi andma

Tore on tõdeda, et kogemata tänu WordPressi veidrustele Jaak Roosaare ühe blogipostituse kommentaariks läinud minu postituse link tõi mulle terve hulga lugejaid ja jälgijaid juurde. Kui veel mõni aeg tagasi tundus, et aega kuidagi laialt käes ja üritasin igasugu huvitavaid ideid genereerida, siis sellest nädalast läks asi karmiks.

Nimelt tehti mulle üsnagi ootamatu ettepanek liituda ühe poolelioleva projektiga. Ma küll juba vana mees, aga moodne sõna selle kohta on vist iduettevõtlus. Ehk siis tuleb leida palgatöö ja lisatööde kõrvalt aega, et asjas täiega kaasa lüüa. Eeldatavalt tuleb nüüd aasta lõpuni vähemalt sportlaste keeli “punases” edasi liikuda. Aga uus väljakutse on väga põnev ning see motiveerib pingutama.

Sel nädalal olen saanud tööde-tegemiste kõrvalt nii palju vaba aega, et poole silmaga olen saanud kiire pilgu peale lüüa börsifirmade finantsaruannetele ning märgitud sai Madara ja Efteni aktsiaid. Ah jaa… veidi jõudsin magada ka, kuigi üks öö läks selle nahka, et kogemata tinistasin endale uues kontoris suurest erutusest kaks tassi mingit eriti tökatit kohvi sisse ning sellest hakkas meeletult paha ja und ei tulnud poole hommikuni.

Igatahes, igal rindel väga põnevad ajad, kuid kindlasti ei jäta ma oma blogilugejaid unarusse ja hoian oma investeerimistegemistega kõiki kursis. Kohe, kui selguvad Efteni märkimise tulemused, siis kirjutan Madarast ja Eftenist eraldi postituse, kui palju märkisime ja kui palju saime jne. Madara kauplemine algab kusjuures juba reedel.

Avaldas Elunaut

Kontakti saab minuga e-maili aadressil tasane.investor@gmail.com.

2 kommentaari teemal “Tuli kätte see hetk, kui peab täiega gaasi andma

  1. “Ma küll juba vana mees”

    Kui puhkad, siis puhka hauas. Nii kaua ikka “Get Rich or Die Tryin” 😀

    1. Päris nii vist ka ei lähe 🙂 Olen endale seadnud piiri, et 40-aastasena tegelen normaalse koormusega vaid asjadega, mis tõepoolest meeldivad. Praegu on tänu enda aktiivsusele liiga palju asju kokku kuhjunud, aga õnneks on 3/4 tegemistest väga motiveerivad. Varsti tuleb leida võimalus, et see 1/4 ära jätta, töö selles suunas igatahes käib. Kahjuks on see neljandik hetkel just see, mis stabiilselt palga pangakontole toob 😀

Kommenteeri