Kas krüptomull lõhkes otse minu silme all?

Olen kogu seda krüptopulli seni väga kaugelt vaadanud ning eriti huvi pole selle asja vastu tundnud. Eile-täna levima hakanud uudised, et sealsetel turgudel on käimas korrektsioon, pani mind esmakordselt minema sellisele lehele nagu coinmarketcap.com. Seal avanev vaatepilt oli võimas!

Clip

Esiteks, polnud mul aimugi, kui palju lollaka nimega coine maailmas olemas on, mille eest inimesed reaalselt ka raha on nõus välja käima. Mina ei kujutaks ette, et ma ostaks endale neli Substratumi, üheksa Einsteiniumi või ühe Decentralandi, mis muideks maksab praegu vaid 0,066164 dollarit tükist ning on langenud päevaga massiivsed 44,07%.

Kogu nalja kõrvale heites, siis kas see, mis praegu toimub, on lõpu algus või peavad krüptosse investeerijad olemagi pidevalt sellisteks kiireteks langusteks valmis?

CoinMarketCapi lehel olevast 100-st kõige suurema turuväärtusega krüptovaluutast oli rohelises neid ridu kirjutades vaid 3(!) – BitcoinDark, Agoras Tokens ja Kin. Kõik ülejäänud olid langenud suures plaanis 30-50%.

Hirmsalt on pihta saanud ka kõige kuulsamad krüptovaluutad, kui Bitcoini taga on number -27,89%, Ethereumil –35,43%, Bitcoin Cashil -44,31%, Ripple’il -31,78% ja Litecoinil -38,36.

Kas see on mulli lõhkemise algus?

Avaldas Elunaut

Kontakti saab minuga e-maili aadressil tasane.investor@gmail.com.

Kommenteeri