Blogi on Austraalias populaarsem kui Eestis, vähemalt korraks oli nii…

Täna hommikul oma blogi statistikalehte avades vaatas sealt mulle vastu huvitav vaatepilt, kus minu arvates esmakordselt polnud kõige rohkem klikke tehtud mitte Eestist vaid välismaalt.

Clip

See inimene või inimesed, kes Austraalias mu blogi vastu nii suurt huvi tundsid, võiks(id) kommenteerida ja rääkida lühidalt oma loo. Kas nad on Austraalias tööl, kuidas edeneb säästmine ja investeerimine ja kas plaan tulla Eestisse tagasi?

Avaldas Elunaut

Kontakti saab minuga e-maili aadressil tasane.investor@gmail.com.

7 kommentaari teemal “Blogi on Austraalias populaarsem kui Eestis, vähemalt korraks oli nii…

 1. Selles statistikas olen süüdi mina! Nimelt lammutasin paari päevaga kogu Su blogi läbi, õudne infojanu on.
  23a neiu, olles siin farmeritele poolaastat oma noorusest maha müünud (ülejäänud aastast reisinud) ning üht-teist on hingetaha kogunenud. Siin on NÄDALA palk üle 1000 AUD-i kindlasti, säästmisega ei saa enam paremini (80%). Kui Austraalia valitsus nii lahke on siis elan siin riigis veel vähemalt aastakese.
  Motivatsioon kogu see krempel kasvama panna on suur, pea sama suur on ka hirm.

  1. Tere tulemast! Suurepärane, et juba 23-aastaselt selliste asjade peale mõtled. Oled minust umbes 10 aastaga juba ees 🙂 Hirmu vastu aitab kõige paremini see, kui alustad väikeste summadega kuskilt otsast minema. Seda räägivad kõik, et kooliraha tuleb maksta nii või teisiti. Parem teha seda alguses kui summad väikesed 🙂

   1. Eks vastavat kirjandust ole juba 6 või enamgi aastaid tagasi loetud, esimesed tõsisemad investeerimis mõttedki 3aasta tagused. Sammud iseenda produktiisuse tõstmisel andsid rahamaitse suhu ja prioriteedid läksid rändama.Võrdlesin end ilmselgelt liigapalju näiliselt ilusat elu elavate tuttavatega ka.
    Prioriteedid õigesse järjekorda pandult tunnen ma ennast eriti rumalalt. Tahaks nüüd kogu selle “varandusega” kaotatud hoovõtu aja tagasi teha. Oleksin valmis isegi poole varandusest kaotama aga eelistaks seda paratamatusest mitte oma lollusest. Kuupäev on mul paigas mil esimesed paartuhat, kas musta auku või piimajõkke viskan!
    Appi, kas seda välismaalt üldse ilma id-kaardi olemasoluta teha saab, äkki panga id-st piisab? Issand, no vot. Mida rohkem ma sellele kõigele mõtlen seda rumalamana ma ennast tunnen.

    Igaljuhul, mina olen Tasase Investori perekonna fänn hetkest mil numbrid avalikuks tulid. Postituste kaanepildid on absoluutsed kirsid tordil. 🙂

  2. Kas Neiu Austraaliast teab, et värskelt avati http://www.rahajutud.ee lehekülg, mis koondab suurema enamuse Eesti selleteemalistest blogijatest? Sealt saab mugavalt näha, kui keegi on midagi uut postitanud ja lugema asuda otselingi kaudu juba blogija enda lehele.

   1. Tänan, nüüd tean! Asun lemmikuid otsima, kellega end kõrvutada, keda eeskujuks võtta. Ehk jagate isegi soovitusi, kes asjast rohujuure tasandil räägivad? Et, a-la “Millejärgi valisin ühisrahastuse platvormi” või, et “Balti börsi kasutusjuhend” muid taolisi juba investeeriva inimese jaoks jaburaid postitusi teevad.

   2. Siin vist ei saa kustutada kommentaari jah?Igaljul lugesin lühemad blogid läbi, kõigi blogijate tutvustused ning esimesed postitused ka. Soovitusi enam tarvis pole, sain pildi selgeks ja kohe ka palju targemaks.
    Ma tänan väga lingi eest!

    Hr Tasase ees vabandan, mul on hooline mölapidamatus (pole ravitav). 😀

Kommenteeri