Otsustasin uueks aastaks seada realistliku eesmärgi

Nagu mu blogi veel pool jaanuarit järjekindlalt näitas, oli meie investeerimispere passiivne sissetulek 2017. aastal 3649 eurot ja 41 senti. Aeg on see number puhkusele saata ja spidokale uus eesmärk peale kerida.

chart

Oma esimesel täiemahulisel investeerimisaastal 2016 teenisime me passiivse sissetulekuna 1721,44 eurot. 2017. aastal suutsime seda tulemust koguni 112% võrra parandada ja numbriks keris ette 3649 eurot. See oli minu jaoks väga suureks üllatuseks, seda näitab ka “spidokale” pandud eesmärk 2500 eurot.

Uueks aastaks tuleb panna nüüd uus eesmärk, kuid olin pikalt veidi nõutu, mis see number võiks olla. Lõpuks otsustasin, et lükkan ümmarguse 5000 eurot spidokale peale ja vaatame, mis saama hakkab.

Sel aastal panin ka värvidele täpsemad tähendused, kui punane piirkond lõppeb 2016. aastal saavutatud tulemuse 1721 euro peal ja kollane ala lõppeb siis mulluse 3649 euro juures. Kõik, mis sellest üle läheb, saab olema toredalt roheline.

Usun, et eesmärk on teostatav, kui mingit suuremat jama kas maailmamajanduses või konkreetselt meie investeerimisportfellis peale ei tule.

Avaldas Elunaut

Kontakti saab minuga e-maili aadressil tasane.investor@gmail.com.

Kommenteeri