Madara Cosmeticsi maksuvabad dividendid tõid naeratuse näole

Võib-olla minu blogi mõned naislugejad mäletavad, kuidas ma aprilli kuus avaldasin postituse, kus kiitsin Läti kosmeetikatootjat Madara selle eest, et nad oma investoritele saatsid väga korraliku kinkekarbi oma toodetega. Käes on taas see aeg, kui pean uuesti kiidusõnad teele panema, kuna meile laekus järjekordne “dividendipakike”.

Taaskord pidi investor pakikese saamise soovist ettevõtte veebileheküljel märku andma ning taaskord oli tegemist väga korraliku kingitusega. Pr. Elunaut oli igatahes väga-väga õnnelik ja kiitis Madarat sellise investorkäitumise eest taevani. Mulle tundub, et vähemalt minu abikaasa puhul töötab emotsionaalses mõttes selline Madara poolt pakutav “dividend” paremini kui tavaline rahaline väljamakse 🙂

Siinkohal on mul suurepärane mõte välja käia meesinvestoritele, kes kunagi ei tea, mida oma naisele või pruudile kinkida. Kinkige Madara aktsiaid ning te teete sellise kingituse, mis tundub, et iga poole aasta tagant uuendab ennast – nagu “lauake kata end!”. Teine variant, ostke aktsiad endale, nõudke dividendipakike sisse ning kinkige siis need tooted ära.

Kuigi mina tõenäoliselt Madara poolt saadetud tooteid kasutama ei hakka, kuigi seal oli minumeelest näiteks ka päikesekreem ja huulepalsam, mis ei pruugi olla otseselt naistele mõeldud, siis minule avaldab muljet selline investorkäitumine. Viitsitakse enda investorite pärast pingutada ning neid enda juures hoida. Minu abikaasa on nad igatahes endale võitnud. Samuti on Madara pakendid ehk kõik need tuubid ja totsikud katsudes ja peale vaadates kvaliteetsed ning jätavad väga hea mulje.

Et tegemist ikkagi kosmeetikaga ning, et ei jääks olukorda, kus üks mees räägib sellest, millest ta midagi ei tea, anname blogipinda ka Pr Elunaudi kommentaarile. Küsimus oli, kas oled rahul? Vastus: “Muidugi. Juba kasutan. Muidu ma kasutan ka Madara tooteid, aga neid konkreetseid asju pole veel müügis ja ma aktsionärina saan neid veidi varem ja tasuta proovida. Ma kõike veel pole proovinud, aga väga meeldib Infinity Mist nimeline toode.”

Vot nii siis.

Kusjuures, Madara dividendidel on veel üks suurepärane omadus: need on maksuvabad.

Mõned pildid:

Avaldas Elunaut

Kontakti saab minuga e-maili aadressil tasane.investor@gmail.com.

6 kommentaari teemal “Madara Cosmeticsi maksuvabad dividendid tõid naeratuse näole

  1. Insider Beauty Box tellimine on ju tasuline teenus. Kodulehel ei ole kuskil mingit infot investoritele pakutavate tasuta toodete kohta.

    Olen ise samuti Madara investor ning ei ole kunagi tasuta pakutavate toodete kohta infot saanud.

    Kas olete kindel, et ei ole enne Madara karpi või muid tooteid tellinud? Ehk saate hoopis tänu sellele paar korda aastas ka üllatuskingitusi?

    1. Tere Mismis. Ma ise pole vaadanud, kuna ma ei kvalifitseeru, aga väidetavalt registreerus abikaasa kunagi IPO aegadel Madara investorprogrammi ning nüüd on kahel järjestikusel poolaastal tulnud e-mail, kus pakutakse võimalust see karp toodetega saada, kui selleks veel eraldi soovi avaldada. Tuli täiesti tasuta kohale, isegi ilma postikuluta kui ma nüüd õigesti mäletan. Soovitan saata Madara investorsuhete eest vastutavale inimesele kirja ja küsida, mis värk on.

      1. Seal oli peale enese soovist teada andmise veel mingi lisatingimus aktsiate arvus, ntx et kõik saavad sooduskoodi, aga tasuta Beauty Box tuli siis, kui omad 50 või rohkem aktsiat (numbrit üle ei kontrollinud, mul 70 ja kvalifitseerun)

        1. Tänud Murr kommentaari eest. Tõsi, mingi aktsiate arvu piir oli küll, aga kui õigesti mäletan, siis see oli veel madalam – äkki 20 või 25 aktsiat? Kui vähegi jälgida seda reeglit, et teenustasude optimeerimiseks võiks Balti turult ühe ostu summaks tulla vähemalt 700-800 eurot, siis ühest “portsust” piisab rohkem kui küll 🙂

  2. Madara pakikese jaoks peab ennast üles andma nende aktsionäride programmi (siin: https://www.madaracosmetics.com/ee/as-madara-cosmetics-aktsionaride-klubi). Peale registreerumist saad oma isikliku aktsionärikoodi, alates 25-st aktsiast oled 2. tasemel ja saad nänni. 🙂

    Seejärel tuleb emailidel silma peal hoida (ma näiteks esimese magasin maha, sest Google lahterdas selle pakkumiste kausta) – kui märku antakse, kappad nende e-poodi, paned ostukorvi Insider paki, sooduskoodi lahtrisse oma isikliku aktsionärikoodi ja tellimuse teele. Maksma ei pidanud midagi.

Kommenteeri