Elunaut tõmbab joone alla!

Mõtlesin pikalt, kuidas seda postitust siin kirja panna või kas üldse. Aga lõpuks otsustasin ikkagi siin veergudel teada anda, et Elunaudi blogi lõpetab praeguseks tegevuse. Kas see saab olema ajutine paus või jäädav vaikus eetris, seda näitab aeg.

Kuna olen saanud aastate jooksul natukene ka lugejakirju ja see on teenud südame alt soojaks, siis otsustasin blogi pausile panemise põhjused ka välja tuua, mitte lihtsalt midagi ütlemata eetrivaikusesse lahkuda.

Põhjus nr1: aeg. Tegelikult juba pikemat aega on igapäevaseid tegemisi nii palju, et blogi kirjutamise jaoks on keeruline aega eraldada.

Põhjus nr2: prioriteedid. Omamoodi esimese punkti jätk. Kuna tähtsuse järjekorras pole blogi kirjutamine piisavalt kõrgel kohal, siis ei tee ma ka konkreetseid pingutusi, et selle jaoks aega leida.

Põhjus nr3: eesmärk. Alustasin blogiga kunagi oma investeerimishuvi täielikul laineharjal, et hakata meie pere samme dokumenteerima. Praeguseks on meil välja kujunenud väga korralikud süsteemid, kuidas oma tegemisi jooksvalt jälgime ja dokumenteerimise vajadust läbi blogi pole.

Põhjus nr4: aktiivsus. Blogi alguses olin oma investeerimisteekonna üsna alguses ja 24/7 aktiivselt seda maailma endasse ahmimas. Tänasel päeval üritan investeerimise osa teha võimalikult passiivseks ja peamine aur läheb läbi ettevõtluse aktiivsete tulude kasvatamisele.

Kõike seda kokku võttes tunnen, et sellisena pole seda blogi enam vaja. Kuna enda pere tegemiste jälgimine toimub mugavamalt ja süsteemsemalt taustal ja lugejate jaoks ei suuda regulaarselt midagi huvitavat pakkuda, siis on õige aeg putka (vähemalt praegu) kinni panna.

Tänan kõiki lugejaid ja teisi blogijaid. Eriti neid, kes võtsid vaevaks kirjutada või kommenteerida. Olge tublid ja hoidke oma rahaasjad heas korras!

Avaldas Elunaut

Kontakti saab minuga e-maili aadressil tasane.investor@gmail.com.

10 kommentaari teemal “Elunaut tõmbab joone alla!

  1. keskmise anonüümse finantsblogija “eluiga” on umbes 5 postitust, seega tugeva tulemuse tegid aastatega! Ära siis võõraks jää.

    1. Eks see nii läks, et alguses oli rohkem kirjutamist kui tegevust ja nüüd on rohkem tegevust kui kirjutamist 😀

  2. Paadunud fännina tõden, et veits on kahju. Aga noh, tuleb olla tänulik selle töö eest, mida meiega jaganud oled. Tee uus blogi vähemalt siis, kui miljokaks saad ja kuskil Maldiividel elama hakkad.
    Hoidku sind Rahajumal!

    1. Suur tänu, Rahahunt! Kui miljokas ja Maldiividel, siis pole keeruline blogiga jätkata, lihtsalt ostan selle teenuse sisse 😀

Kommenteeri